Closed Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Registered User
    Reputation
    Hellspreader's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Last Online
    11-17-2010 @ 06:41 AM
    Location
    in your mind
    Posts
    259
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Rep Power
    6

    My rsbot won't open!!!

    hi guys,

    antoher problem:

    my rsbot doesn't open anymore
    i dubble clikc on play free but he doesn't open.

    compiling doesn't work and play memebers either



    help me!

  2. #2
    Registered User
    Reputation

    Join Date
    Jun 2008
    Last Online
    04-13-2013 @ 03:46 PM
    Posts
    25
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Rep Power
    0

    Re: My rsbot won't open!!!

    Try GeoBot:)

  3. #3
    Registered User
    Reputation
    Hellspreader's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Last Online
    11-17-2010 @ 06:41 AM
    Location
    in your mind
    Posts
    259
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Rep Power
    6

    Re: My rsbot won't open!!!

    Quote Originally Posted by Puta123 View Post
    Try GeoBot:)

    hehe nice try

    does it have the alkharid cooking scripts???

  4. #4
    Banned
    Reputation
    ClaireBear's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Last Online
    10-12-2011 @ 09:48 PM
    Location
    Michigan
    Posts
    125
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Rep Power
    0

    Re: My rsbot won't open!!!

    Quote Originally Posted by Hellspreader View Post
    hi guys,

    antoher problem:

    my rsbot doesn't open anymore
    i dubble clikc on play free but he doesn't open.

    compiling doesn't work and play memebers either

    help me!
    That is because RSBOT is not updated for last nights patch
    so you have to wait for an update
    sign up here
    [Only registered and activated users can see links. ]....

  5. #5
    Registered User
    Reputation

    Join Date
    Dec 2008
    Last Online
    01-26-2010 @ 04:13 AM
    Location
    in your nightmare
    Posts
    283
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Rep Power
    6

    Re: My rsbot won't open!!!

    i wait now for 21 days for the new rsbot don't see new updates why...?

  6. #6
    Registered User
    Reputation

    Join Date
    Apr 2009
    Last Online
    09-02-2009 @ 11:58 AM
    Posts
    168
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Rep Power
    6

    Re: My rsbot won't open!!!

    RSbot does work for me as of today...

    Plus usually within oh.... 2 hours of the new RSbot somebody posts it on GzP so no worries there....

  7. #7
    Registered User
    Reputation

    Join Date
    Apr 2009
    Last Online
    12-23-2009 @ 12:55 AM
    Location
    Pratt, KS
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Rep Power
    0

    Re: My rsbot won't open!!!

    redownload an older version that always works for me :P

  8. #8
    Registered User
    Reputation
    Hellspreader's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Last Online
    11-17-2010 @ 06:41 AM
    Location
    in your mind
    Posts
    259
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Rep Power
    6

    Re: My rsbot won't open!!!

    how long could this take,

    because today there has been an update but it still doesn't work

  9. #9
    Lurker
    Reputation

    Join Date
    Mar 2009
    Last Online
    12-26-2010 @ 07:24 PM
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Rep Power
    0

    Wink Re: My rsbot won't open!!!

    LOL i know how to fix it :patience
    same thing happened for me. i recompiled blah blah and it didn't work. then 3 minutes after i opened it it started

  10. #10
    Registered User
    Reputation
    pwncakez's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Last Online
    10-27-2013 @ 03:13 PM
    Location
    Chicago, Illinois
    Posts
    154
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Rep Power
    6

    Re: My rsbot won't open!!!

    you need to tell us more information, take a screen shot of the "error" or try reinstalling/restarting

Closed Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts