User Tag List

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Code:0 Result:4

  1. #11
    Banned
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: Code:0 Result:4

    try uninstall apache


  2. #12
    Lurker
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: Code:0 Result:4

    uhhh well im kinda new so will u help or not?

    if u will thx if not well im screwed then
    Last edited by i-live-2-die; 10-14-2006 at 12:41 PM. Reason: Automerged Doublepost

  3. #13
    Registered User
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    110
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    10

    Re: Code:0 Result:4

    jackass aug doesnt work anymore, they fixed the GG thing so i cant help you sorry.

    im not even running the apache thing, i dont think that has anything to do with it

  4. #14
    Registered User
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    25
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: Code:0 Result:4

    i think the prob was the game res, change it to what it was before... not sure though but try it

  5. #15
    Registered User
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    110
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    10

    Re: Code:0 Result:4

    i cant change the res because the game wont let me on, it shows that message as soon as i start up,

  6. #16
    Registered User carru's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /dev/null
    Posts
    1,369
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    19

    Re: Code:0 Result:4

    Quote Originally Posted by Corwin
    Im trying to open flyff the normal way (ive been useing aug for a while) and for some reason i get the Error: File not found Code: 0 Result: 4 window and nothing happens.

    i reinstalled and it happened again.

    i think this was brought up on the flyff forums before when they had that big version 6 update cant remember tho.

    well thats the problem, anyone able to help me?
    This is because u r using an old installer, download the new one from the official site n reinstall

    EDIT: u could hav checked it on the official forums, theres a post with exactly the same problem fixed :P

    carru ~

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •