1. Hi, Guest,

    Currently we have three official hacks running. CSGO, Battlefield Hardline and Audition America. Be sure to check them out!

    CSGO - "50 Shades of Gaben" - CSGO Cheat

    Battlefield Hardline Cheat - FREE

    Audition Redbana Hack [ARH Modz]

    More to Come!
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
CSGO VIP Cheats now available!! Click here to get a copy!
Dismiss Notice
Want to Shorten Your Long URL? Check out our sister website Tiniurl to solve your needs!

Release Agbot 2.2.0.17 and 1.6.5v8

Discussion in 'Silkroad Online Hacks/Bots Downloads' started by c4ted101, Jun 30, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. c4ted101

    c4ted101

    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 27, 2008
    Plz leave comment if it worked or if their is a problem don't forget check the FAQ.

    Check this link for the latest version. AgBot - AgBot Rev6

    Agbot 1.7.3 (Package) Newest version
    Click Here For RapidShare
    Click Here For MediaFire
    Click Here For Map Files

    Agbot 1.7.3 Features
    Copy right laws go to rev6.com/bot
    Click Here

    Agbot 2.2.0.17 Download
    Click Here for RapidShare
    Click Here for MegaUpload
    Click Here for MediaFire

    Agbot 2.2.0.17 *Map* Download (Optional)
    Click Here for RapidShare

    .Ocx file problem
    Click Here

    Other problems check this FAQ
    Click Here

    How to Setup Bot
    http://www.youtube.com/watch?v=hCDKEgc2IBA

    "You don't need to download the maps to make it work."
    For starters download Agbot 2.2.0.17 and Agbot Package v1.6.5v8 from one of the three links posted above, no you don't need the map downloads. It is more of an add on. Now extract the v1.6.5v8 in a folder otherwise you will have a bunch of files all over your desktop. Now go to Start>My Computer>C:/ Drive>Program Files>Silkroad, and go back to the folder were you placed the Extraced
    v1.6.5v8 Agbot and drag the MediaPatcher from their into Silkroad Folder and double click it click Ok to all of them. If you ever want to play legit then just double click it again and uninstall it. After this go back to the place were you Extracted v1.6.5v8 and open the NuConnector then you can either extract Agbot 2.2.0.17 and open that, or open agBot from the Extracted v1.6.5v8 folder then open Silkroad Online. If you get the .OCX problem download the above file I provided above, if you have any other problems check out the FAQ.


    How to Use Bot
    http://www.youtube.com/watch?v=XXwaUVK66LQ

    Scripts:
    All you do is open where you extracted the bot to and open Config>Config1>Script and place w/e script you want to use in

    Yeoha scripts
    Repairs+Buys 50 herb hp potions and 50 herb mp potions
    , and goes back to training spot
    Click Here

    Repairs+Buys
    50 herb hp potions and 50 herb mp potions and 750 arrows, and goes back to training spot
    Click Here

    Only goes back to training spot
    Click Here

    Repairs+Buys 100 (small) hp potions and 100 (small) mp potions
    , and goes back to training spot
    Click Here

    Repairs+Buys 100
    (small) hp potions and 100 (small) mp potions and 750 arrows, and goes back to training spot
    Click Here

    Virus Checker; http://www.virustotal.com/


    I found most information from The 6th revolution - agBot, and put it into my own words so please do not flame for copying to here.

     
    Last edited: Jul 9, 2008
  2. voldelinde

    voldelinde

    Messages:
    322
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 15, 2007
    Kaspersky 7.0.0.125 2008.05.27 not-a-virus:Monitor.Win32.HiddenCamera.l
    I never heard of hidden camera o_O
     
  3. c4ted101

    c4ted101

    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 27, 2008

    Idk what that is if you want you can download from rev6.com/bot. And down from their.
     
  4. smallcat2011

    smallcat2011

    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 26, 2006
    Hey, that's official. Stop saying that is virus :tape2:
     
  5. seuss

    seuss

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 30, 2008
    so this is legit and it works?
     
  6. c4ted101

    c4ted101

    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 27, 2008


    Yes it is legit and easy to use. I was using about two hours ago but got tierd and went to sleep o_O

    c4ted101 added 1 Minutes and 32 Seconds later...< --- Please use the edit button in the future--- >

    If anyone wants me to take screen shots of me using it I will or I'll make a video....
     
    Last edited: Jul 1, 2008
  7. seuss

    seuss

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 30, 2008
    okay well cool thanks man.
     
  8. c4ted101

    c4ted101

    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 27, 2008

    Np I just finished making the Tutorial on the setup now making the one showing people how to use and that it works.
     
  9. seuss

    seuss

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 30, 2008
    yeah when i click start bot my guy just runs around, i set the hunting area. and also i can't set up any skills.
     
  10. c4ted101

    c4ted101

    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 27, 2008

    Hmmmm...... Trying looking at the FAQ i provided and the way you use skills is open the two skill things under config and right click the skills and if it's a imbue click thast if it's an attack skill click that if it's an buff click that. Also take a couple screenshots upload them and leave them here for me to look at to see if I can figure out what is wrong.

    ~Thanks C4ted
     
    Last edited: Jul 2, 2008
  11. seuss

    seuss

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 30, 2008
    Theres no skills listed on either skill tabs. i have the current hunting area selected correctly and he won't attack without skills the FAQ was un-helpful.
     
  12. c4ted101

    c4ted101

    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 27, 2008
    Hmmmmm.... I have no idea man it works perfectly for me do you have Vista or something.... Try redownloading it.
     
  13. xcrunchatard

    xcrunchatard

    Messages:
    412
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Jan 30, 2008
    wuts the song called in the first video?
     
  14. c4ted101

    c4ted101

    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 27, 2008

    There both the same songs

    Good Charlote: I Just Want To Live
     
  15. xcrunchatard

    xcrunchatard

    Messages:
    412
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Jan 30, 2008
    thanks, but i only watched the first video :D

    xcrunchatard added 227 Minutes and 28 Seconds later...< --- Please use the edit button in the future--- >

    how do u make the character pick up the certain items cuss i went to check on my character and noticed he didnt pick up any weapons so i thought

    OMG I COULD OF LEFT A SOS BEHIND OR MAYBE JUST A GOOD WEAPON~!~!~ and he only picks up armors and stuff but no weapons ..
     
    Last edited: Jul 3, 2008
  16. hunter577

    hunter577

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 26, 2008
    Tnx Man Its Works Very Nice :d:d:d
     
  17. hurley20

    hurley20

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 3, 2008
    When i try to open agbot a error pops up saying " The procedure entry point EVENT_SINK_GetIDSOfNames could not be located in the dynamic Link Library " wany clue how to fix this?
     
  18. c4ted101

    c4ted101

    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 27, 2008
    Yeah, I have that problem too It is that sometimes it isnt high enough wep or has no blues or no +, don't worry if you get a Sos or Som or even Sosun he will pick it up.

    c4ted101 added 1 Minutes and 18 Seconds later...< --- Please use the edit button in the future--- >


    Hurley, go try to download the Library files I posted and or check the FAQ.
     
    Last edited: Jul 4, 2008
  19. warda

    warda

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 4, 2008
    How come it wont show my char name on the bot??

    i tryed lots of things making sure all of them are working??


    is it cuz im on a new server with a lvl 2?
    i have the conn up and the file fully in sro file
    and i did click it and set it up.
     
  20. kingz2010

    kingz2010

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 2, 2008
    he tellling me ip back and ip port something like that can;t be found, good bye
    on the media patcher

    kingz2010 added 220 Minutes and 31 Seconds later...< --- Please use the edit button in the future--- >

    how i tell him sit ???? i meannn to get life, how i do that ?
     
    Last edited: Jul 4, 2008
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page