1. Hi, Guest,

    Currently we have three official hacks running. CSGO, Battlefield Hardline and Audition America. Be sure to check them out!

    CSGO - "50 Shades of Gaben" - CSGO Cheat

    Battlefield Hardline Cheat - FREE

    Audition Redbana Hack [ARH Modz]

    More to Come!
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
CSGO VIP Cheats now available!! Click here to get a copy!
Dismiss Notice
Want to Shorten Your Long URL? Check out our sister website Tiniurl to solve your needs!

Bots Q&A

Discussion in 'Ragnarok Online' started by swmnbn, Nov 23, 2005.

  1. swmnbn

    swmnbn Retired Staff Member

    Messages:
    3,428
    Likes Received:
    12
    Joined:
    Nov 23, 2005
    Post your question related to BOTS ONLY.
    We will try our best to answer it.
    If you are new to botting, i suggest you read this thread first. It's a guide on the basics of making your bot do what you want.


    Before you post a question, check the manual/faqs as the questions may already be answered.

    --OpenKore-- (The OpenKore Project (Ragnarok Online bot))
    Manual/Documentation
    Macro
    Guide to figuring server details for servers.txt -skore
    Guide to figuring server details for servers.txt -openkore


    For the unknown packet problem you might encounter every now and then, refer to this guide and fix it.
    Packet Length Extractor - OpenKore

    Have fun.
     
    Last edited: Jul 27, 2008
  2. johnungco

    johnungco

    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 23, 2005
  3. swmnbn

    swmnbn Retired Staff Member

    Messages:
    3,428
    Likes Received:
    12
    Joined:
    Nov 23, 2005
    soloskore, click on that link and it will say
    "Solos Kore Help Page"
     
  4. Balistix

    Balistix Retired Staff Member

    Messages:
    600
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Nov 23, 2005
    openkore is based on some of skore codes i think :p, damn peace u really want to have more post than me dont cha :p
     
  5. johnungco

    johnungco

    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 23, 2005
    oh thanks everybody ^_____^
     
  6. arvin2212

    arvin2212

    Messages:
    714
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Nov 23, 2005
    wow nice..most of my questions have been answered there:) :) ..thank you!!! You saved my time!!:D :D
     
  7. zoniez

    zoniez

    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 23, 2005
    hey guys... before gzp got whacked, i never got to know if you guys replied to my question....

    it's about my fs bot, which stucks up when the master gets out of his LOS.
    follow 1
    followTarget (the master)
    followEmotion 1
    followEmotion_distance 4
    followFaceDirection 0
    followDistanceMax 3
    followDistanceMin 2
    followLostStep 10
    followSitAuto 0
    followBot 1
    >this is right, right? ^^ thanks in advance!
     
  8. swmnbn

    swmnbn Retired Staff Member

    Messages:
    3,428
    Likes Received:
    12
    Joined:
    Nov 23, 2005
    Copy the master portalLOS.txt and overwrite it to the slave bot. That will make sure they have the same LOS, Try changing max distance to 5 and min distance to 1 and lost step to 15.
     
  9. zoniez

    zoniez

    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 23, 2005
    uhhmmm.... the bots' config go inside the same openkore folder, they just have subfolders... ex. c:\o.k\1stbot\config.txt --> 2ndbot\config.txt
    i just copy paste the configs to the control folder... =p

    need to save some space.... coz the hd that im using has only 20 noobie gigs of space... cant format the other hd's... too lazy XD
     
  10. swmnbn

    swmnbn Retired Staff Member

    Messages:
    3,428
    Likes Received:
    12
    Joined:
    Nov 23, 2005
    No, the master bot could have discovered new portalLOS which the slave bot hasn't discovered yet, that makes a difference between the bots, try the solution.
     
  11. PunkAss

    PunkAss

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 23, 2005
    Has anyone here tried AutoIt?
    Which do you guys prefer?
     
  12. swmnbn

    swmnbn Retired Staff Member

    Messages:
    3,428
    Likes Received:
    12
    Joined:
    Nov 23, 2005
    LoL, autoit with ragnarok online? What for?!?
     
  13. PunkAss

    PunkAss

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 23, 2005
    I've only heard of AutoIt. I'm not a botter, I have no clue about these things :rolleyes:
     
  14. swmnbn

    swmnbn Retired Staff Member

    Messages:
    3,428
    Likes Received:
    12
    Joined:
    Nov 23, 2005
    Then why mention it here? AutoIt is used more on MapleStory rather then Ragnarok Online.
     
  15. PunkAss

    PunkAss

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 23, 2005
    Alright, Hitler. I won't drop the AutoIt bomb anymore.
     
  16. cd_duper

    cd_duper

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 23, 2005
    peace just a question.
    how can i use auto storage in gef_fild10 kafra? do i have to use macro? or i could change something in the config?
     
  17. swmnbn

    swmnbn Retired Staff Member

    Messages:
    3,428
    Likes Received:
    12
    Joined:
    Nov 23, 2005
    Storage is in config.txt

    This part.

    EXAMPLE
    Code:
    ######## Autostorage/autosell ########
    
    buyAuto {
    	npc
    	standpoint
    	distance 5
    	minAmount 2
    	maxAmount 3
    }
    
    sellAuto 0
    sellAuto_npc
    sellAuto_standpoint
    sellAuto_distance 5
    
    storageAuto 1
    storageAuto_npc 159 95 (co ordinates or NPC ID)
    storageAuto_distance 5
    storageAuto_npc_type 1
    storageAuto_npc_steps
    relogAfterStorage 1
    storageAuto_password p455w0rd (password)
    
    getAuto {
    	minAmount
    	maxAmount
    	passive
    }
     
  18. FritzPhoenix

    FritzPhoenix

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 23, 2005
    Question about auto storaging...

    storageAuto 1
    storageAuto_npc 52516
    storageAuto_distance 5
    storageAuto_npc_type <---- What does this mean?
    storageAuto_npc_steps
    relogAfterStorage 0
    storageAuto_password 2398

    i tried putting 1 there and the bot did warp on the map and talked to the kafra but didn't store the loots... then i tried putting five and there was some kind of error on the npc type and then it was asking me for a response.. 0 to save 1 to use storage.. i typed 1 and it did the auto storaging. Question is the next time the bot will warp to auto storage will it still need my response or will it do it automatically? thanks...
     
  19. swmnbn

    swmnbn Retired Staff Member

    Messages:
    3,428
    Likes Received:
    12
    Joined:
    Nov 23, 2005
    They are the different kafras, like Comodo Kafras and Other Kafras, leave it at 1 if you are not doing the storage at comodo.

    Storage also included another document named items_control.txt.
    You may delete everything in the txt as they are not very useful, configuring yourself is the best solution.

    Example, you want to store all White Potion but you want to leave 50 in your inventory, Put this..

    White Potion 50 1 0

    # Syntax:
    # (item name) (minimum) (auto-store) (auto-sell) [put in cart] [get from cart]
    # item name : Name of the item.
    # miminum : The minimum amount of this item that you want to keep in inventory.
    # autostore : Set to 1 to walk back to a Kapra NPC to put in storage.
    # autosell : Set to 1 to sell item at a buy/sell NPC.
    # put in cart : Set to 1 to automatically put this item in cart.
    # get from cart : Set to 1 to automatically get this item from cart.
     
  20. zoniez

    zoniez

    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 23, 2005
    @peace
    so what i need to do is make another openkore folder for my slave(support/booster) then first load the master, copy paste the portalsLOS to the slave, then run the slave?

    btw, cant do multi rag in pRO, anyone got new hex strings? =) ^^
     

Share This Page