1. Hi, Guest,

    Currently we have three official hacks running. CSGO, Battlefield Hardline and Audition America. Be sure to check them out!

    CSGO - "50 Shades of Gaben" - CSGO Cheat

    Battlefield Hardline Cheat - FREE

    Audition Redbana Hack [ARH Modz]

    More to Come!
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
CSGO VIP Cheats now available!! Click here to get a copy!
Dismiss Notice
Want to Shorten Your Long URL? Check out our sister website Tiniurl to solve your needs!

Problem CrossFire won't start!

Discussion in 'Cross Fire' started by zahid27, Apr 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zahid27

    zahid27

    Messages:
    904
    Likes Received:
    46
    Joined:
    Oct 14, 2007
    Ok, so here's the problem. When I launch Crossfire and press Start Game, the launcher goes away and the game doesn't start. I open Task Manager (ctrl+alt+del) and patcher_cf.exe is there. So I end the process. I allow, patcher_cf.exe, CF_G4Box.exe and crossfire.exe on my firewall then I turn off my Avast! anti-virus. Then I try again with no luck. Please can you people help me?
     
  2. omgnohacks

    omgnohacks GzP Underground GzP Underground

    Messages:
    774
    Likes Received:
    11
    Joined:
    Aug 30, 2008
    1. redownload
    2.close any open programs
    3.download DirectX 9.0+
    4. or you pc do not make expectation for the game
     
  3. zahid27

    zahid27

    Messages:
    904
    Likes Received:
    46
    Joined:
    Oct 14, 2007
    • I've re downloaded 5 times now.
    • I'm pretty sure I have DirectX 9.0c but I will try anyway.
    • My PC certainly does meet the expectations for this game because I have played it before.
    • I'll try close all programs.
    • I'll +rep you if this works.
     
  4. Tobiz

    Tobiz

    Messages:
    533
    Likes Received:
    21
    Joined:
    Jul 18, 2008
    I don't like/play crossfire so I don't know

     
  5. cokeacolazzz

    cokeacolazzz

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 25, 2008
    if your pc is vista and the patcher.exe shows up, like in a window, allow it
     
  6. sadike

    sadike

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 16, 2009
    Same thing for me the patcher do its job but after it says Ā«Operation timed out waiting for x-trapĀ» WTF is that ****?! Plz help me!!!
     
    Last edited: Dec 10, 2009
  7. onlyabit2

    onlyabit2

    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 17, 2009
    i have none of these and still work
    here what you do:
    Restart computer
    wait for a while or play other games
    redownload cf after trying restart computer a few times and still don't work
     
  8. nooblol0

    nooblol0

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 19, 2010
    umm i have the same problem :)
     
  9. GoldenEagles

    GoldenEagles

    Messages:
    2,632
    Likes Received:
    169
    Joined:
    Jan 13, 2008
    When you see a thread this old, I suggest making your own thread. But as it is too late for that, can you tell us some of the symptoms?
     
  10. thibaut2010

    thibaut2010

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 2, 2010
    run as admin if it is vista or windows 7
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page