1. Hi, Guest,

    Currently we have three official hacks running. CSGO, Battlefield Hardline and Audition America. Be sure to check them out!

    CSGO - "50 Shades of Gaben" - CSGO Cheat

    Battlefield Hardline Cheat - FREE

    Audition Redbana Hack [ARH Modz]

    More to Come!
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
CSGO VIP Cheats now available!! Click here to get a copy!
Dismiss Notice
Want to Shorten Your Long URL? Check out our sister website Tiniurl to solve your needs!

Name Spoofer

Discussion in 'Warcraft III' started by lolzerz, Jul 17, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lolzerz

    lolzerz

    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 10, 2006
  2. Sawry

    Sawry

    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 31, 2006
    Dont work for me, it says there an error or summthing...
     
  3. Poent

    Poent Retired Staff Member

    Messages:
    1,269
    Likes Received:
    8
    Joined:
    Nov 23, 2005
    Unless your going to tell us what the error is we can't help you.
     
  4. XTZGZoReX

    XTZGZoReX Retired Staff Member GzP Underground

    Messages:
    6,654
    Likes Received:
    93
    Joined:
    May 27, 2006
    and another thing : is it ok that ill make a whole thread about all shadowfrenchs hacks so ppl stop asking?(and stop posting dl links)(just close it if ya dont want it)
     
    Last edited: Aug 1, 2006
  5. hiphopcaidcmm

    hiphopcaidcmm

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 2, 2006
    patch 1.20c play on hamachi
    I want to use Name Spoofer to change my nick color, but it said " W3 Memory Error "
    help me plz ^_^
     
  6. XTZGZoReX

    XTZGZoReX Retired Staff Member GzP Underground

    Messages:
    6,654
    Likes Received:
    93
    Joined:
    May 27, 2006
    did you load up warcraft 3 and enter a realm and then entered the chat?
     
  7. any

    any

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 2, 2006
    I downloaded it too and put it into the warcraft III direction but it says W3 PID Error help plz
     
    Last edited: Aug 3, 2006
  8. Sawry

    Sawry

    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 31, 2006
    lol, thats what happend to me...

    Do you have to entre the chat?
     
  9. xSLaYaHx

    xSLaYaHx Retired Staff Member

    Messages:
    1,578
    Likes Received:
    12
    Joined:
    Feb 17, 2006
    Your probably missing a common file.
     
  10. yeargood

    yeargood

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 27, 2006
    I cant get it to work?

    Did Shadow French Close Down?
     
    Last edited: Sep 1, 2006
  11. XTZGZoReX

    XTZGZoReX Retired Staff Member GzP Underground

    Messages:
    6,654
    Likes Received:
    93
    Joined:
    May 27, 2006
    no. jsut some maintenance.
     
  12. redliw_solez

    redliw_solez

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 1, 2006
    Its back up now, but open it, go into chat, put in your name in the field, along with the color you want it to be, if you wanna change that(color first), then when in chat press ok. It is SO simple.
     
  13. Overdosed

    Overdosed

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 3, 2006
    It gives me a file not found port 80 file not found error or some gay shit
     
  14. lousy91

    lousy91

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 3, 2006
    it said runtime-error
     
  15. wolfi3

    wolfi3

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 3, 2006
    erm i got like 2 qns

    1st ) can name spoofer work on lan network ..
    if can then 2nd qns .. if cannot then .. im sorry
    2nd ) Its say i have a memory error when i press change name

    some help .. thanks
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page