1. Hi, Guest,

    Currently we have three official hacks running. CSGO, Battlefield Hardline and Audition America. Be sure to check them out!

    CSGO - "50 Shades of Gaben" - CSGO Cheat

    Battlefield Hardline Cheat - FREE

    Audition Redbana Hack [ARH Modz]

    More to Come!
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
CSGO VIP Cheats now available!! Click here to get a copy!
Dismiss Notice
Want to Shorten Your Long URL? Check out our sister website Tiniurl to solve your needs!

rakion FATAL ERROR plz help

Discussion in 'Rakion' started by chewyman100, Aug 19, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. chewyman100

    chewyman100

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 21, 2007
    Hello, im confused on this situation with rakion... every time i click START GAME then after about 10 seconds theres a fatal error that keeps saying

    "FatalError:
    Cannot set display mode!
    It was unable to find display mode with OpenGL acceleration.
    Make sure you install proper drivers for your video card as recommended
    in documentation and set your desktop to 16 bit (65536 colors).
    Please see ReadMe file for troubleshooting information."

    :ugh: i've been stuck on this problem for about 2 weeks..... today i been on it for 3 hours trying to fix this stupid thing.....:Cry: if someone could pelase help me step by step with this situation i would be really thank-full...:help:

    thanks..
    chewy
     
  2. WaterWind

    WaterWind

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 8, 2007
    Make sure in game options, that the 'Adjust refresh rate autimatically' box is ticked. I think that may be the problem.
     
  3. thaipkr

    thaipkr

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 27, 2007
    that didn't work, i had the same problem also

    HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    FATAL ERROR:
    Cannot set display mode!
    It was unable to find display mode with OpenGL acceleration.
    Make sure you install proper drivers for your video card as recommended
    in documentation and set your desktop to 16 bit (65536 colors).
    Please see ReadMe file for troubleshooting information.


    SAME ONE! HELP! PLZ!
     
  4. Wizxon

    Wizxon

    Messages:
    365
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Jun 23, 2007
    Ahh, I had this for about a day. It has to do with the resolution your computer is on and Rakion is on.

    Try messing around with Resolutions. if you don't know how to do that...

    Step 1. Right click your desktop
    Step 2.Click Properties
    Step 3.Go to 'Settings' in the little box that comes up.
    Step 4. There should be a bar, that would adjust it. Try settings it to either:
    800 by 600
    1024 by 768

    Try starting Rakion with either of those. And you might have to change the resolution that you play Rakion with. To do that:

    Open Rakion. Before you click 'Start Game' Click 'Game Option'
    In the tab 'System' you should see a Drop down bar. Choose the resolution your computer is on.

    EX:My desktop is on 1024 by 768
    So go in the Game Option and put it to 1024 by 768.

    Your welcome. Try to press the yellow star at the bottom right part of my post.
     
  5. thaipkr

    thaipkr

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 27, 2007
    still nothing dude. it doesn't work. it still shows the same error..............
     
  6. yipjianxin

    yipjianxin

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 14, 2007
    jeez can u just listen to the guy on top and eveything will go smoothly
     
  7. Wizxon

    Wizxon

    Messages:
    365
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Jun 23, 2007
    If my solution didn't work, REINSTALL rakion.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page