1. Hi, Guest,

    Currently we have three official hacks running. CSGO, Battlefield Hardline and Audition America. Be sure to check them out!

    CSGO - "50 Shades of Gaben" - CSGO Cheat

    Battlefield Hardline Cheat - FREE

    Audition Redbana Hack [ARH Modz]

    More to Come!
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
CSGO VIP Cheats now available!! Click here to get a copy!
Dismiss Notice
Want to Shorten Your Long URL? Check out our sister website Tiniurl to solve your needs!

Testosterone ~ No-DC / MultiClient / and more

Discussion in 'SilkRoad Online Bots/Hacks Discussion' started by $ecrec¥, Aug 2, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. $ecrec¥

    $ecrec¥

    Messages:
    712
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Jun 10, 2006
    Go to recyfer.info for the latest loader


    The post under this sentence is outdated, please go to the link given above!








    New version 7.25!!! compatible with 1.201

    Testosterone, credits goes to Rumata & Homez

    Download:
    Please use this download link, it is uploaded and scanned for viruses by me:
    -Rapidshare
    These are the official download links from Main Page - Recyfer.info, I have not included their recyfer.info/... link because I care about their bandwith,
    but please use the above download link, I will scan all loaders personally and if you use the above link I can check how many people still use this topic. :mullet:
    -Rapidshare
    -savefile
    -FileFront

    Password = recyfer.info

    How to start:
    1 - Extract the files to your Silkroad directory.
    2 - To prevent account ban, please, rename SilkErrSender.exe file.
    3 - Execute Loader.exe, and set it up, now press launch and Silkroad will be automatically patched.
    4 - If you want to multiclient just start the loader.exe again and press launch again!

    Quick tip:
    Make a shortcut of Loader.exe, how? I wont explain that to you, your not worth this if you cant make a simple shortcut ;P

    Features:
    * Muliclient.
    * Auto relogin (please wait about 12 seconds after message "Failed to connect to server").
    * Nude patch.
    * Infinity zoom.
    * Disable swear filter.
    * Minimize in taskbar (low memory mode)
    * Mini-mode (1/6 screen size)
    * Windowed mode.
    * Toggles hiding players and monsters. (Holding 'v' key).
    * Toggles showing loot on ground. (Holding 'z' key).
    * Weather control.
    * Auto-rise mastery.
    * Auto-accept resurrection.
    * Auto-accept invite to party
    * Auto-distribution of status points.
    * Alarm on private message.
    * Alarm on unique monster.
    * Alarm on a bargain start.
    * Unique monster log.
    * Block messages (All, Whisper, Party, Guild, Union, Global)
    * Character info window.
    * Loader configuration dialog.
    * Redirection the client to local port (substitute for mediapatcher)
    * Auto-demurder.
    * Auto-heals pets
    * Auto-fuse alchemy materials
    * Block list (block messages)
    * Team list (allowed to join party)

    Change Log:
    Code:
    Change log (v7.23):
    
        * Support client 1.197
    
    
    Change log (v7.22):
    
        * Support client 1.194
    
    
    Change log (v7.21):
    
        * Support client 1.193
    
    
    Change log (v7.20):
    
        * Support client 1.192
    
    
    Change log (v7.19):
    
        * Support client 1.186
    
    
    Change log (v7.18):
    
        * Support client 1.184
    
    
    Change log (v7.17):
    
        * Support client 1.182
        * Copy/Paste to any edit box (Chat, Login, Password) Ctrl-C/Ctrl-V
        * Support loading client with custom name in config file or command line.
          C19H28O2.ini:
    
          [Options]
          ClientExeName=SRO_Client1.exe
    
          Commad line:
    
          Loader.exe /cfg /client=SRO_Client2.exe
    
          Command line parameter has priority over settings in the ini file.
        * Event's snow Disable forever.
        * Show the configuration dialog, if hold the Ctrl key when the Loader runs.
    
    
    Change log (v7.15):
    
        * Support client 1.175
        * Time of death
        * Custom sounds. New section in C19H28O2.ini:
    
          [Sounds]
          Sound0=ringin.wav
          Sound1=tada.wav
    
          You can add 10 custom sounds with indexes 0..9. Index of sound file can be used in last parameter of command /sound.For example:
    
          /sound on unique 1
    
        * CPU Core interleaving (when "Use one processor" ticked)
    
    
    Change log (v7.14):
    
        * Support client 1.174
    
    Change log (v7.13):
    
        * Support client 1.173
    
    Change log (v7.11):
    
        * Fixed redirection
        * Fided HP/MP gauges
    
    
    Change log (v7.10):
    
        * Support client 1.171
        * Fuse in spite of server errors
    
    
    Change log (v7.9):
    
        * Support client 1.165
        * inject option for iSroBot loading
          silk.dll should located in bot folder inside game folder
          Finger should be launched before!
    
          [Option]
          inject=1
    
        * /fuse [count] -- series length
    
    Change log (v7.7):
    
        * Support client 1.159
        * Syntax of /ahp command changed (/ahp feed [0..99])
    
    Change log (v7.6):
    
        * Fixed redirection
    
     Change log (v7.5):
    
        * Support client 1.158
    
    
    Change log (v7.4):
    
        * Support client 1.153 (and higher)
    
    Change log (v7.3):
    
        * Fixed bug: no redirection at second attempt to login.
        * Fixed bug: 99% in EXP gauge. 
    
    Change log (v7.2):
    
        * Fixed bug: /ap command doesn't working. 
    
    Change log (v7.1):
    
        * Fixed bug: /ahp command doesn't working. 
    
    Change log (v7.0):
    
        * Fixed bug: Error of detecting free slots in the inventory.
        * Support client 1.151 
    
    Changelog (v6.11b)
    
        * Fixed bug: The loader does not create ini-file. 
    
    Changelog (v6.11)
    
        * Support client 1.145
        * New commands
        * Time of disconnect
        * flag to use one processor 
    
    Changelog (v6.9)
    
        * Support client 1.144
        * Removed Debug pet log.
        * Fixed auto-accept resurrect 
    
    Changelog (v6.8)
    
        * Refresh progress bars in UI fixed
        * Show Configuration Dialog box at startup.
        * iSroBot compatibility is off by default.
        * Auto-heals pets (/ahp) 
    
    Changelog (v6.7)
    
        * Gear of player is visible in UI even if he is under monster mask
        * Reconnect after prompt 'press [ Connect ]' only. 
    
    Changelog (v6.6)
    
        * added /ad -- auto-demurderer. (continuous resurrect in town untill you remove PK status)
        * extended info in UI (if you would select another one you can see his gear)
        * alternative ServerNumber option in C19H28O2.ini
        * fixed /ap - will accept invitation to party not only from the leader 
    
    Changelog (v6.5)
    
        * fixed /ui command without compatibility flag
        * redirection to local port after game restart 
    
    Changelog (v6.4)
    
        * Added iSroBot compatibility option (see screenshot of the Loader window). 
    
    Switched ON by default. Next functions disabled in this mode:
    
        * Character info window (/ui command don't work).
        * Renaming sro_client window title 
    
    Changelog (v6.3)
    
        * Fixed /arc & /ap
        * Added new command: /none - get weather from the server
        * Renaming sro_client window title 
     
    Last edited: May 4, 2010
  2. super-6-1

    super-6-1

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 15, 2008
    Thanks alot, i love this forum ^_^ Ill give feed back when i see how this goes.
     
  3. charles123138

    charles123138

    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 19, 2006
    anyone? is it real?... The change log doesn't say for 1.157...
     
  4. $ecrec¥

    $ecrec¥

    Messages:
    712
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Jun 10, 2006
    It works for 1.153 and higher, so it's working for the current version (1.157)
     
  5. charles123138

    charles123138

    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 19, 2006
    oh this is the one from recyfer.info? yeah it doesn't work for me... whenever i load, sro closes completely and an error message comes up. I put all the files in my sro directory, then i click loader, but after i choose my character and start, it shuts down...

    charles123138 added 1077 Minutes and 32 Seconds later...< --- Please use the edit button in the future--- >

    does anyone know how come mine doesn't work?
     
    Last edited: Aug 4, 2008
  6. BringerOfBlooD

    BringerOfBlooD

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 2, 2008
    what does "nude patch" do?
    :kekekegay:
     
  7. $ecrec¥

    $ecrec¥

    Messages:
    712
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Jun 10, 2006
    If you don't wear any clothes you are as naked as possible, normally you had some clothes covering your body, but with nude patch it is as naked as possible this is different for each character type.
     
  8. kankerjood

    kankerjood

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 13, 2007
    I have problems with the multi clients. When I open Testosterone, i can select everything, but when i press launch nothing happen. I tried everything, but nothing worked :( Pls somebody can help me pls! Thanks
     
  9. $ecrec¥

    $ecrec¥

    Messages:
    712
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Jun 10, 2006
    Do you use vista?
     
  10. Dureee

    Dureee

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 5, 2008
    I log in with the loader.exe, everything' OK, but after I play about 5 mins, I get a DC. I've tried it 3 times. :tear: PLS help me! I'm not using any bots, I only wanted to get rid of the DC.
     
  11. momoz21

    momoz21

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 20, 2008
  12. comeinmyheart

    comeinmyheart

    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 28, 2008
  13. oscar101489

    oscar101489

    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 12, 2008
    I don't know if this might help anyone but when i first got this i couldn't use it (by the way i use vista) and i was trying to load agbot
    after i look throw the agbot mainpage i found this program called the library
    ran a virus check then installed it and when i went to load the bot again it worked
    so if anyone is having that problem well that might be ure solution but i think $ecrec¥ might be able to answer ure question or problems that u might be experiencing better than i can. XD
    Hope this helps someone.
     
  14. charles123138

    charles123138

    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 19, 2006
    I figured out why my thing didn't work, it's cuz my character is in samarkand. Whenever one of my characters load in samarkand or in central asia, the window just closes and goes to desktop (not even dc)... I might be able to see around for a sec, maybe even see people, but then it goes poofs
     
  15. benie102

    benie102

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 12, 2007
    Just a quick tip, to save time and if your still running good olde XP like me, right click 'New' then 'Shortcut' then browse to your silkroad directory and find the loader, click on the loader icon and you'll have a shortcut to the loader, which saves time opening up your silkroad directory. If it's saved in the default directory simply paste this into the first box that comes up "C:\Program Files\Silkroad\Loader.exe".
     
  16. $ecrec¥

    $ecrec¥

    Messages:
    712
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Jun 10, 2006
    I've added that, thanks for the tip, I used it too without saying it in the first post :pop2:
     
  17. Ares

    Ares

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 12, 2008
    hi when i try to use launch i get an error called "loader" the massage is creatProcess Failed (2)
     
  18. lunixp

    lunixp

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 12, 2008
    hi im just new to this bot and the loader.......and btw i cannot load the client using the loader and it says "Please Execute the Silkroad.exe" everytime i click the launch button on the loader..i did everything i unpatched the mediapatcher, extracted the loader on the silkroad folder but still the same thing happens....pls help me im just a noob....
     
  19. charles123138

    charles123138

    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 19, 2006
    doesn't that work for vista too???
     
  20. $ecrec¥

    $ecrec¥

    Messages:
    712
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Jun 10, 2006
    You have to extract the loader.exe and the dll file and the md5 file into your silkroad folder, or else it won't work.

    You have to execute the loader.exe, not sro_client.exe.

    Yes it works for vista too.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page